Сервиз за лаптопи

Ремонт на монитори

Сервиз за лаптопи „Quantum Computers” предлага качествен и бърз ремонт на лаптопи и ultrabook в София. Диагностика на лаптоп в рамките на 2 работни дни.
Извънгаранционен сервиз за лаптопи Acer, Toshiba, ASUS, HP, DELL, Lenovo, Samsung, Sony Vaio, eMachines, Gateway, Benq, всички марки и модели лаптопи. Извънгаранционен сервиз на Apple MacBook Pro и MacBook Air с дългогодишна практика в ремонта на Mac лаптопи.

В нашият специализиран сервиз за лаптопи в София може да разчитате на професионална поправка на лаптоп – от всички марки и модели и независимо от дефекта. Предлагаме всички услуги, свързани с ремонт на повреден лаптоп – от смяна на счупен екран до ремонт на дънна платка. Тотален ремонт на лаптопи на ниска цена и с гаранция върху отстранената повреда. В “Куантум Компютърс” можем да отстраним почти всеки проблем, възникнал с вашият преносим компютър. Ремонт на лаптоп се заплаща когато преносимият компютър е надеждно поправен, преминал е тестове, и можем да дадем гаранция върху извършената поправка на лаптоп.

Специализирани сме в ремонт на повредена дънна платка на лаптоп, с гаранция върху отстранения проблем. Установяваме и отстраняваме дефекта на ниво елемент, като по този начин избягваме цялостната подмяна на дъното на лаптопа и драстично намаляваме цената на ремонта.

Разполагаме с необходимото оборудване за презапояване и подмяна на елементи на BGA монтаж. Извършваме смяна на чипсет и видеокарта на лаптоп, както и реболинг  при нарушени спойки между чипа и дънната платка.

Не предлагаме софтуерни услуги: софтуерно почистване, преинсталация на операционна система, инсталиране на програми и т.н. Тясно специализирани сме в ремонт и поправка на лаптопи и ultrabook, и извършваме само тази дейност – хардуерен ремонт на лаптоп от всякакво ниво на сложност, хардуерно обслужване, поддръжка, почистване и профилактика.

Сервиз за лаптопи Toshiba Satellite, Tecra и Qosmio, с практика в ремонта на всички модели от тази марка. Сервиз за ремонт на Acer Aspire и Travelmate. Сервиз на лаптопи ASUS от всички серии и модели. Пълна поддръжка,  ремонт и сервиз на лаптопи DELL Latitude, Inspiron, Vostro и XPS. Поправка и сервиз на лаптопи HP –  Pavilion, Envy, EliteBook и ProBook. Сервиз за Lenovo ThinkPad, Ideapad, Essential.

Извършваме смяна на термо паста на процесор и почистване на прегряващ лаптоп в рамките на работния ден. Почистване на залят с течност лаптоп и смяна на полята с течност клавиатура на лаптоп. Презапояване и подмяна на повредена захранваща букса на лаптоп. Смяна на счупен екран/дисплей на лаптоп и прекъснал LCD кабел. Смяна на супена USB и аудио букса на лаптоп. Възстановяване на повреден BIOS на лаптоп чрез презапис на програматор.

Ако лаптопът не включва, дънната платка е повредена, екранът не работи, попаднала е течност, или е претърпял падане – в нашият сервиз за лаптопи ще го поправим надеждно и качествено.

Всеки ремонт на лаптоп започва с предварителна диагностика, която обикновено се извършва в рамките на 2-3 работни дни. При установяване на дефекта на повреденият лаптоп, служител на сервиза Ви уведомява за типа повреда, крайна цена за отстраняване на дефекта, и време за реакция.

Вашият сервиз за лаптопи в град София – от всяка марка и модел.

В нашият сервиз за лаптопи и компютърна техника отстраняваме професионално възникналите повреди. Работим по точно определени правила:

  1. Извършваме преглед и диагностика и установяваме повредата.
  2. Свързваме се с Вас с информация за конкретният проблем, както и цена за извършване на ремонта и необходимото време за реакция.
  3. Отстраняваме дефекта.

Предлагаме:

  • Ремонт на дънна платка на лаптоп на ниво елемент.
  • Подмяна на чипсет, видеокарта, и всякакви елементи на BGA монтаж.
  • Подмяна на повредени букси и портове по дънната платка.
  • Подмяна на счупен или повреден екран/дисплей на лаптоп.
  • Почистване и профилактика на лаптоп.
  • Подмяна на повредена клавиатура на лаптоп.
  • Продажба на зарядни устройства, и други консумативи.

Специализирали сме в ремонт на повредена дънна платка на лаптоп, локализираме и отстраняваме повредата до елемент. Не подменяме повредени дъна предвид високата им себестойност, а ги привеждаме в работещо състояние.

Разполагаме с резервни части за лаптоп в наличност, работим с множество доставчици на резервни части от България и чужбина, с възможност за осигуряване на необходимите за ремонт на лаптоп части.

В нашият сервиз за лаптопи извършваме всички типове ремонти, независимо от сложността, в максимално кратки срокове. Тъй като имаме дългогодишен опит в ремонта на лаптопи, можем да определим повредата достатъчно бързо, без да „разтегляме“ диагностиката и ремонтът на Вашият лаптоп във времето. Стойността на ремонта се определя предварително и се съгласува със собственика. Не предприемаме действия, преди напълно да сме уточнили всички условия по ремонта със собственика на устройството. Осигуряваме внимателно отношение към техниката, оставена за ремонт, както при съхранението й, така и по време на самият ремонт.

Работим със съвременно оборудване за диагностика и ремонт.

Приемаме за ремонт и устройства, които вече са били в други сервизи и са обявени за безнадеждни случаи. Ремонтираме лаптопи, пострадали от некомпетентна намеса, стига това да е технически възможно.
Quantum Laptop Service : 0876 695 110