Диагностика на лаптоп

Оригинални зарядни за лаптоп DELL

Професионална диагностика на лаптоп в София. Преглед и диагностика на лаптопи от всички марки и модели – независимо от повредата.

Извършваме диагностика на лаптоп Toshiba, Acer, ASUS, Dell, Lenovo, HP, Compaq, Samsung, Emachines, Gateway, Benq, Apple MacBook Pro/Air, и други.

В нашият сервиз за лаптопи ще получите точна и професионална диагностика на повреден лаптоп в кратки срокове. При нас цената на диагностика на лаптоп е символична (15лв.), и се заплаща само в случаите когато клиентът се откаже от ремонт, или поправката на лаптопа е напълно невъзможна. Ако бъде извършен ремонт, диагностика на лаптоп не се заплаща и тя е за сметка на сервиза.

След извършеният преглед на повредения лаптоп, в рамките на 2-3 работни дни ще получите отговор дали лаптопът подлежи на ремонт и на каква цена, за да изберете най-правилното и изгодно за Вас решение според резултата от проведената диагностика.

При техническа възможност извършваме безплатна предварителна диагностика и в момента на приемане на устройството. За съжаление, при по-тежки повреди, за точно определяне на дефекта на повредения лаптоп обикновено се изисква повече време, внимание, и вложен труд.

Когато Вашият лаптоп не работи, ние ще установим точната повреда и ще предложим разрешение на проблема на достъпна цена.

Сервизът разполага със специализирано оборудване за диагностика на повреден лаптоп и обучен персонал с нужните за установяване на повредата знания и умения. Предлагаме диагностика на повредена дънна платка на лаптоп с точност до електронен компонент, като по този начин поевтиняваме поправката на лаптопа и изключваме опцията по подмяна на цялото дъно, която твърде често е нерентабилна предвид високата цена.

Преносимият компютър е най-сложното устройство в съвременната битова електроника. Комбинира високи технологии и иновативна схемотехника в малък корпус. Специфичният алгоритъм на включване, принцип на работа и големия брой интегрални схеми на BGA монтаж правят диагностиката и съответния ремонт изключително трудни. За да се извърши коректна диагностика на повреден лаптоп, се изискват много добри познания не само по електроника и електротехника, но трябва добре да се познава принципът на работа на устройството. Всичко това може да стане само в професионален сервиз за лаптопи.

От нас няма да чуете фразата „лаптопът Ви е за смяна на дъно”. Информацията, която ще Ви бъде предоставена, ще отговаря на реалният проблем на дънната платка, с точност до елемент, както и предварителна цена за разрешаването на проблема, ако е възможно. Диагностика на дънна платка на лаптоп и определяне на дефекта обикновено се извършва в рамките на 2-3 работни дни.

Внимание: зачестява практиката сервизи в бранша да рекламират моментална диагностика на място, при приемане на устройството. Това на практика в мнозинството от случаите обикновено е невъзможно, и абсолютно невъзможно при повредена дънна платка на лаптоп. Добрата трудова практика при ремонт на лаптопи и всякакви други електроуреди от битовата електроника изисква точно определяне на повредата и проследяване на причинно-следствените връзки, с цел качество на услугата и избягване на рекламации поради некачествено провеждане на диагностиката и респективно последващият ремонт.
Quantum Laptop Service : 0876 695 110