Ремонт на лаптопи

Смяна на чипсети и графични карти

Ремонт на лаптопи в София – от всяка марка и модел. Професионален ремонт на лаптоп  Acer, Sony Vaio, Lenovo, IBM, Toshiba, Dell, HP-Compaq, Asus, Fujitsu Siemens, eMachnines, MSI, Gateway, Benq  и други. Ремонт на лаптопи Apple Macbook Pro и Macbook Air.
Извършваме поправка и ремонт на лаптопи независимо от сложността и типа на повредата. Всеки ремонт на повреден лаптоп се извършва професионално, без оглед на трудността и времето, което отнема.

В нашият сервиз за лаптопи такса “диагностика на лаптоп” се заплаща само случай на отказ от страна на клиента или ако поправка на лаптопа е невъзможна. При извършен ремонт на лаптоп, разходите по диагностиката са за сметка на сервиза и не се включват в цената. Стойността на диагностика на лаптоп е символична – 15 лв. Диагностиката на лаптопи Apple MacBook е безплатна.

В remontlaptop.bg може да разчитате на качествен и надежден ремонт на лаптоп, с гаранция върху поправката.  Поправка на лаптопи без оглед на вида повреда –  ремонт на дънна платка на лаптоп, смяна на счупена букса на захранване (захранваща букса) на лаптоп, както и на USB/Audio букса. Смяна на прегряла видеокарта на лаптоп и повреден чипсет. Смяна на счупен екран/дисплей на лаптоп. Смяна на полята (залята с течност) клавиатура. Смяна на повреден хард диск. Почистване на намокрен лаптоп, поправка на ударен или падал лаптоп. Отстраняваме тежки повреди , пред които сервизите без професионална подготовка обикновено са безпомощни – пълен  ремонт на повредено дъно за лаптоп и смяна на прегряла видеокарта на лаптоп или чипсет.

 • ремонтите се извършват от доказани професионалисти в областта на преносимите компютри, след всеки ремонт на лаптоп се провежда контрол на качеството върху извършената работа
 • всеки ремонт на лаптоп се извършва с оригинални резервни части, използваме модерно оборудване и качествени материали и консумативи, необходими при ремонта
 • издава се гаранция върху извършената поправка на лаптоп

Ремонт на лаптопи се предлага от много сервизи. Преди да направите вашия избор, вижте нашите предимства:

 • извършваме ремонт на дънни платки на ниво елемент
 • ремонтите се извършват професионално, без оглед на трудността и времето, което отнемат
 • успеваемостта ни при ремонт на дънни платки е над 90% по статистика; нищожно нисък процент рекламации
 • отделя се внимание на повредената техника, работата не се „претупва“, стараем се да ремонтираме успешно всички постъпили изделия

При невнимателно боравене от страна на техници с недостатъчни познания, лаптопът може да бъде допълнително увреден по време на самия „ремонт” или опита за такъв. Обикновено в такива случаи следи няма да останат, нищо няма да „изпуши” или „изгори”, като външното проявление на дефекта може да се запази. А всъщност лаптопът вече е стигнал до състояние, в което последващ ремонт може да бъде и невъзможен. За да не се изпада в подобна ситуация, е много важно да се извърши правилна диагностика.

 • Ремонт на дънни платки
 • Смяна на панти и капаци
 • Смяна на повредени чипсети и видеокарти на лаптоп (Nvidia/ATI/Intel)
 • Подмяна на захранващи букси, аудио букси, USB
 • Подмяна на повредени матрици (дисплеи) и LCD кабел
 • Подмяна на инвертор и CCFL лампа
 • Почистване и поправка на заляти с течност лаптопи
 • Смяна на клавиатура за лаптоп
 • Почистване от прах и подмяна на паста на процесор

При ремонта на лаптопи има определени правила и специфични начини за диагностика и отстраняване на повредите. Дори процесът на разглобяване може да се окаже непосилно труден за човек без практика, или като краен резултат да останат грозни следи и счупени пластмаси. Ремонтът на повредено дъно на лаптоп изисква както познания по електротехника и електроника, така и специализирани умения, като подмяна на чипове на BGA монтаж. И в процеса на ремонта тези умения преливат едно в друго, за да се достигне до успешен завършек.

За това е важно ремонт на лаптопи да се извършва от техници с практика и умения, които работят внимателно и уважават техниката, клиентите и работата си.
Quantum Laptop Service : 0876 695 110